divendres, 17 de gener del 2014

Vora el mar

L'altre dia amb en Yassin vam anar a la platja de Roses a veure com era el mar a l'hivern. Sortir de Figueres sense saber, exactament, on anàvem va ser una gran sorpresa. Vam estar dibuixant a la sorra, escrivint els nostres noms, agafant petxines... però el que més ens va agradar fou jugar a futbol. Tot i que més d'un cop vam acabar de peus a l'aigua, els dos podem afirmar que ens ho vam passar molt bé.
 
Després de tant moviment, què millor que anar a esmorzar? Dit i fet, vam anar a buscar un lloc on poder menjar i beure alguna cosa calenteta. Aquest moment ens va servir per posar en comú el que més ens havia agradat del dia i si un dia, segurament de més calor, tornar-hi anar.
 
Cada divendres, dia en el que majoritàriament em trobo amb en Yassin, veig el bonic procés que estem fent els dos. Lo bonic que és saber que una persona et tingui confiança i que t'expliqui, poc a poc, allò que li agrada i que no. Potser no avancem molt ràpid, ho anem fent amb passos petits i ferms. Del que si estic segura és que cada pas que fem, el fem sense deixar-nos res per descobrir i gaudint al màxim del moment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada